Ez az utolsó lehetőség, hogy elmondja a véleményét, könyörgött Kállai

Megosztás

Szózattal fordult a választókhoz Kállai Mária. A Fidesz havi 1,6 millió forint javadalmazással jutalmazott szolnoki körzeti képviselője arra kérte a választókat, hogy még utoljára mondják el véleményüket és töltsék ki a nemzeti konzultációnak csúfolt kérdőívet, ami potom 10 milliárd forintjába került az adófizetőknek.

Kállai szerint:

“Még ma töltsék ki a nemzeti konzultációt, hogy együtt, közös erővel tudjuk képviseli a békét, és a magyar álláspontot Európában! A tárgyalások során nagyon fontos, hogy a mindenkori magyar kormány maga mögött tudhassa az emberek támogatását. Világosan éreznünk kell itthon is és a nemzetközi politikának is Brüsszelben, hogy amit a magyar kormány mond, az azért nemzeti érdek, mert az egész nemzet gondolja, hogy ez az érdeke.”

A kormány meghosszabbította a szankciókról szóló nemzeti konzultációt. Korábban december 9. volt a határidő, ezt tolták ki december 15-ig.
A kitöltők száma a korábbi kormányzati közlés szerint már 1 millió fölött jár.

Ma estig lehet kitölteni még a nemzeti konzultációt | Még ma töltsék ki a nemzeti konzultációt, hogy együtt, közös erővel tudjuk képviseli a békét, és a magyar álláspontot Európában!… | By Dr. Kállai Mária | Facebook

34 views, 11 likes, 0 loves, 4 comments, 0 shares, Facebook Watch Videos from Dr. Kállai Mária: Még ma töltsék ki a nemzeti konzultációt, hogy együtt, közös erővel tudjuk képviseli a békét, és a…

Kapcsolódó cikkek